Hallo en welkom op mijn website

Mijn naam is Sandra Vos [geboortejaar 1971]. Getrouwd en moeder van een zoon, samen zijn wij woonachtig in Hoogerheide.

Sporten is altijd een rode draad in mijn leven geweest, ik word er blij van en krijg er energie van. Op mijn 12de kwam ik in aanraking met Jazz-dance. Dit was het helemaal voor mij. Mijn docent zag mijn passie en vroeg me haar te assisteren bij haar kindergroepen. Dat vond ik zo geweldig, dat ik in mijn middelbare schoolperiode besloot om ook naar een zaterdagschool te gaan om mijn papieren te gaan halen voor bevoegd Dansdocent.
Zo rolde ik al snel in de danswereld en op mijn 14de jaar gaf ik zelfstandig de allerkleinsten Jazz- danslessen. Nadat ik mijn diploma had behaald, ging ik ook wat oudere kinderen lesgeven en een aantal jaren later gaf ik bijna alle leeftijden Jazz-dans lessen.
Dit heb ik 20 jaar met veel liefde en passie voor Dans en de dansschool mogen doen, met de daarbij behorende optredens en uitvoeringen in verschillende schouwburgen. Ook heb ik in deze tijd verschillende andere diploma’s gehaald voor o.a Stepaerobics en Aerobic.
Toen ik de aanbieding kreeg om binnen Fysio Faster (waar ik toen ook al wat lesjes gaf) alle sportlessen op mij te nemen, heb ik niet lang na moeten denken en heb op mijn 35ste de overstap gemaakt. Ik heb me in laten schrijven bij de kamer van koophandel en ben mijn eigen bedrijfje begonnen onder de naam MPcoaching wat staat voor Multi en Personal Coaching. MPcoaching bestaat dit jaar alweer 16 jaar, Ook heb ik in deze periode weer verschillende nieuwe cursussen gevolgd en zijn de Combi Dans lessen en bewegen voor ouderen erbij gekomen. Voor meer info hierover klik in de menubalk op: Faster.
Een aantal jaar geleden wilde ik me nog meer verdiepen in het menselijk lichaam en ben ik de Pilates opleiding gaan volgen. Hier volg ik nog steeds workshops en bijscholingen voor, en is een nieuwe passie ontstaan. Deze lessen staan los van Faster en worden dan ook op een andere locatie gegeven. Voor meer info klik in de menubalk op: Pilates.

Ik zal mezelf altijd blijven verdiepen in de ontwikkelingen binnen onze sportbranche. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel!